De Puydt Interiors

Een haard is meer dan een bron van sfeer en warmte. Ons professioneel atelier koppelt jarenlang vakmanschap aan technische expertise.

De Puydt HaardenDe Puydt HaardenDe Puydt Haarden

Innovatief vernuft

Met het oog op de beste resultaten, maar ook op energie- en emissie efficiëntie. Technisch vernuft is onontbeerlijk, net als ervaring. Zo slagen we erin om planmatig, stap voor stap, maatwerk te creëren. Van idee tot dat ene moment dat de sfeervolle gloed je thuis zal (h)aarden.

De Puydt HaardenDe Puydt HaardenDe Puydt Haarden

Kwaliteitsmissie

Ons atelier stelt de hoogste eisen aan kwaliteit. Zowel in techniek als in materiaalgebruik, afwerkingsniveau als vormgeving. We maken naam met hoogstaande haardarchitectuur, door zorg en toewijding. Deze waarden maken van De Puydt immers een keurlabel voor topkwaliteit. Op elk niveau, in elk detail, in elke stap om tot maatwerk te komen. Omdat uw project onze trots is.

De Puydt Haarden

Gloedvol scala

Niettegenstaande het uiterst gespecialiseerde karakter van het atelier, bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om gesloten inbouwhaarden of -cassettes, gemetste of gietijzeren haarden tot zelfs alternatieve brandstoffen als bio-ethanol. We beheersen elke techniek voor elke toepassing; van interieur tot outdoor. 

De Puydt Haarden