De Puydt - Vuur op maat

Introduction

Ruim een halve eeuw ontwerpen wij haardarchitectuur op maat:  Dat doen wij speciaal voor u in een vormgeving die is afgestemd op uw interieur en complementair is aan de architectuur van uw woning. In dit perspectief focust De Puydt zich op de meest geavanceerde technieken in een verfijnde vormgeving.

Vandaag staat de tweede generatie De Puydt aan het roer en zijn we de weg ingeslagen waarvan de kiem werd gelegd door founding father Julien De Puydt. Na hem ontwikkelden wij een nieuwe visie waarbij specifieke haardoplossingen samenvallen met de architecturale context.

De Puydt staat tegenwoordig bekend om zijn exclusieve haardmodellen en talrijke op maat bedachte haardconcepten. Het is een insteek die toelaat om met geraffineerde haardarchitectuur en betoverende materialen voor de dag te komen. Wij heroriënteren ons voortdurend en kijken naar wat mensen beweegt. Innovatie, motiveert, maakt ons sterk en creatief. Uit onze jarenlange ervaring op het terrein weet De Puydt aanlokkelijke combinaties te maken tussen nieuwe materialen, exquise vormgeving en de slimste technieken. Inderdaad, met  onze haarden investeert u in een duurzame toekomst en in een warm welzijn.

— Stefan De Puydt

Vakmanschap en ervaring

Elk haardconcept voeren wij uit met kennis, kunde en toewijding. Wij leveren perfect maatwerk af en schenken uw project alle aandacht, van bij de eerste kennismaking tot op het moment dat u volop geniet van uw haardvuur. Elke stap in het project begeleiden wij met de hoogste professionaliteit zodat uw haard beantwoordt aan de hoogste eisen.

Welke haarden u bij ons vindt? Het aanbod is legio: bio ethanol haarden, gemetste haarden, gietijzeren haarden, terrashaarden, outdoor haarden, buitenhaarden, gesloten inbouwhaarden, inbouwhaarden, inbouwcassettes, gesloten inbouwcassette.

Topkwaliteit

Onze haardconcepten bedienen zich van de fijnste technieken en zijn samengesteld uit de beste materialen. De afwerking is geraffineerd en onnavolgbaar. Sierlijke materialen als hout, natuursteen en metaal vatten wij in elegante ontwerpen die uw architectuur en interieur gevoelig versterken. Wij kiezen bewust voor topkwaliteit op elk niveau. Omdat uw project onze trots is. 

catalogus

catalogus

Doorblader onze cataloog, u raakt ongetwijfeld geïnspireerd bij het zien van interieurs, sferen en ontwerpen. Vraag hem hier aan.

bestel
showroom

showroom

Bezoek een van onze showrooms, dat is dé manier om de laatste nieuwe trends en creaties te ontdekken. We verwelkomen u graag in Evergem of Knokke.

showroom